În sfârșit!
Stradivarius
Au sosit florile 🌼
Sosirea florilor este întotdeauna o veste bună. Când pe imprimeul articolelor încep să apară petale înseamnă că se apropie vremea bună. Imprimeurile florale sunt sinonimele rochiilor purtate de briză, al bretelelor la soare și al momentelor frumoase.
Noua fustă tip lenjerie
Atât de proaspătă ca o margaretă în floare, cu dantelă, ideală pentru a fi purtată cu un top simplu, o cămașă și pantofi sport. Irezistibilă.
Super match
Pentru că ne declarăm fane înflăcărate ale total lookului, sezonul acesta îl putem ridica la următorul nivel. Imprimeul tău favorit oriunde!
Viața în blugi, o viață mai bună
Nu contează cu ce: blugii sunt întotdeauna o bună opțiune. Nu rata noile tendințe: croială dreaptă și cu un accent destroyed.
Din doi în doi
Un set-up vedetă, topul și cardiganul din aceeași gamă au de asemenea și o versiune de primăvară perfectă pentru între anotimpuri și pentru un look de efect fără efort.
Pantofii sport ai primăverii
Pantofii sport din pânză impermeabilă sunt opțiunea cea mai fresh a sezonului. Îți vor plăcea sigur cei cu platformă și fir contrastant.
Transport gratuit la domiciliu pentru comenzi de minimum 120 RON
Expediere și retururi gratuită la magazin
Caută un magazin
@Stradivarius
Dacă nu poţi vedea acest e-mail, dă clic aici..
Ati primit această comunicare în urma abonării dvs. la Newsletter-ul STRADIVARIUS. Expeditorul acestei comunicări este Stradivarius Ro SRL și/sau STRADIVARIUS ESPAÑA, S.A. Pentru a obține, în mod gratuit, mai multe informații, sau pentru a vă exercita dreptul de acces, rectificare, anulare sau opoziție, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: dataprotection@stradivarius.com.
Dacă doriți să vă dezabonați, apăsați aici.